Martin Nijmeijer

Eigenlijk is hij een ingenieur. Maar zijn hart ligt bij het creatieve. Als jaren is hij zelfstandig werkzaam als goudsmid. De mooiste sierraden naar eigen smaak en design. Dat creatieve zit hem ook in oplossingen bedenken. Zo is Protoplast ontstaan. “Wat niet kan is met Protoplast nog niet geprobeerd :)”

 

Haico Eggengoor

Ondernemen en mensen zijn de twee uitgangspunten voor Haico. Samen met Martin geniet hij ervan om oplossingen aan te reiken. Juist met Protoplast is dat mogelijk voor iedereen. Helemaal bijzonder als dat duurzaam kan.

Techniek en gemak zit in onze genen!

Martin Niemeijer heeft jaren geleden een start gemaakt met Protoplast. Een geweldige oplossing kwam hij achter voor veel meer dan alleen maar edelsmeden. Van het een kwam het ander en inmiddels weten we dat Protoplast een oplossing voor heel veel is.

Protoplast is in 2020 door Haico Eggengoor in een nieuw jasje gestoken. Het zelfde vertrouwde product maar nog makkelijker bestellen én snel geleverd! We willen Protoplast nog beter laten aansluiten bij alle mogelijkheden die er zijn.

Neem gerust contact met ons op!