Je kunt bij ons veilig en snel betalen via onder andere de hieronder vermelde betaalmogelijkheden. We zijn eerlijk: onze voorkeur heeft iDeal. Waarom? Veilig en de laagste kosten. Vooral PayPal, Creditcards en Billink als achterafbetaler zijn handige betaalmethoden maar in verhouding ook duur. Wij berekenen dan ook een stukje van deze kosten door.

iDeal en MisterCash

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je kunt betalen met iDeal als je gebruik maakt van internetbankieren bij de meeste Nederlandse banken. Voor meer informatie over betalen met iDeal kijk je op www.ideal.nl. Betalen met MisterCash gaat op dezelfde wijze als met iDeal.

Paypal

Indien je een een PayPal account hebt kun je hiermee betalen. Ook indien je dit niet hebt is het is mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal. Dit kan door te kiezen voor ‘betalen als gast’. Meer informatie over PayPal vindt je op www.paypal.nl

Creditcard betaalmogelijkheden

Indien je met MasterCard en Visa wilt betalen kan dit door deze betaaloptie te kiezen.

Achteraf betalen via Billink

Achteraf betalen vinden veel van onze klanten prettig. Billink is de partij welke het gehele achteraf betalen proces uitvoert. Je krijgt dus achteraf een factuur van Billink welke je kunt voldoen nadat de goederen zijn ontvangen. Billink is beschikbaar voor zowel particulier en zakelijke klanten.

Afbeelding met vectorafbeeldingen

Automatisch gegenereerde beschrijving